Nature

INTELLIGENT TODAY
SMARTER TOMORROW

WIDEX EVOKE™
– A VILÁG ELSŐ OKOS HALLÓKÉSZÜLÉKE

Ez a hallókészülék valós időben fejlődik, hogy egyre okosabbá váljon. 
Interaktív lehetőségek segítségével könnyűszerrel formálhatja hallásélményét, a teljes irányítás az Ön kezében van, ha szeretné.

Inkább lazítani szeretne? Az EVOKE automatikusan módosítja a beállításokat az Ön környezetének és igényeinek megfelelően. Sosem volt egyszerűbb a nagyszerű hangzás biztosítása az aktív életmódot élők számára.

AZ ÖN SEGÍTSÉGÉVEL LESZ
EGYRE OKOSABB

A Widex SoundSense technológia azt jelenti, EVOKE hallókészüléke minden egyes alkalommal fejlődik, akárhányszor Ön interakcióba lép vele - ahogyan ez elvárható egy okos hallókészüléktől. Amikor Ön, vagy más felhasználók személyre szabják hallásélményüket, az EVOKE tanul a különböző szituációkból.

Az anonim adatokat arra használjuk fel, hogy jobb hallásélményt tudjunk biztosítani mindenkinek. Tehát az Ön által mai napon vásárolt nagyszerű hallókészülék azért fejlődik, hogy még nagyszerűbb legyen holnapra!

AZ ÖN ÉLETE,
AZ ÖN HALLÁSI SZÁNDÉKAI

Az EVOKE meg tudja különböztetni a klasszikus, és a pop zenét. Azt is tudja, hogy egy tárgyalásnak más a hangzása, mint egy családi vacsorának. Ezáltal bárhol is jár, lépést tart Önnel – folyamatosan monitorozza környezetét, és alkalmazkodik hozzá.

Mivel az Önt körülvevő hangok is folyamatosan változnak, az EVOKE hallókészülék a Fluid Sound Analyzer segítségével folyamatosan reagál ezekre a változásokra.

NÉHÁNY EGYSZERŰ
MOZDULAT

Még inkább személyre szabott hangzást szeretne?

Tanítsa meg az EVOKE-nak néhány egyszerű mozdulattal az EVOKE applikációban, hogyan szeretne hallani. A SoundSense Learn funkcióban két hallásprofil közül választhat. Egyszerűen hallgassa meg őket, majd válassza ki, melyiket preferálja - ismételje meg, ahányszor csak szeretné.

Sosem volt még könnyebb vagy kényelmesebb azonnali elégedettséget elérni.

ÖN DÖNT ARRÓL
HOGY MIT SZERETNE HALLANI

Zajos környezetben arra van szüksége, hogy hallókészüléke kiszűrje a beszédértést befolyásoló zajokat. De egy csendes hangkörnyezetben minden finom részletre szüksége lehet.

Az EVOKE™ beépített kontrollerrel rendelkezik, amely a különböző hangkörnyezetekre optimalizálja a hangzást. A hallókészülék beállítása egyszerű, és az EVOKE gyorsan alkalmazkodik a változásokhoz.

EZ A HALLÓKÉSZÜLÉK
SOSEM FELEJT

Az EVOKE sosem felejt – de mivel ez a hallókészülék ennyire intelligens, Ön elfelejtheti, hogy éppen viseli.

A beépített adaptációs technológiának köszönhetően emlékszik az Ön által elvégzett módosításokra, és hasonló hangkörnyezetekben intelligensen alkalmazni fogja őket - akkor is, ha Ön egy teljesen új környezetbe kerül.

Ez a hallókészülék . . . nos . . . okos.

ÉLETHŰ HANGZÁS,
TERMÉSZETESEN

Az audiológia világában minden hangnak megvannak a maga „összetevői”. És minél valósághűbb a hang, annál egyszerűbb meghallani. Ezért adtuk az EVOKE™-nak a lehető legtermészetesebb hangzást, amelyet hallókészüléktől kaphat.

Lehet, hogy szeretne metált hallgatni egy rock koncerten - de biztosan nem szeretne fémes hangokat a hallókészülékéből. Tapasztalja meg a minőségi különbséget.

AMIKOR CSAK LAZÍTANI SZERETNE

Nem mindenki szeretné irányítani saját hallásélményét.

Ha Ön inkább lazítani szeretne, próbálja ki az Általános programot. Ezzel az EVOKE a lehető legjobb robotpilótaként automatikusan alkalmazkodik az Ön szükségleteihez és környezetéhez a beépített elemző és kontroll funkciók segítségével.

Ed szeret kiszakadni a civilizációból. De függetlenül attól, hogy hol van éppen, szeretné intuitív módon irányítani hallását - és szeretné, ha automatikusan működne. Lássuk, miért.
Anna unokája egyetlen szaváról sem szeretne lemaradni. Sem bármilyen, számára fontos dologról. Ezért visel EVOKE hallókészüléket.
A mozgalmas nappalokat mozgalmas éjszakák váltják Carlnál, aki szereti a finom ételeket, és a nagyszerű zenéket. Több hallókészülék kipróbálása után végre boldog. Tudjon meg többet!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu