Hallókészülékek gyermekeknek

A gyermekek az első naptól kezdve élvezhetik a kivételes Widex hangzás előnyét. Van megoldásunk a babák, csecsemők és nagyobb gyermekek számára is.

Gyermekeknek általában
A Widex hallókészülékek segítségével gyermeke beléphet a kivételes hangminőség világába, még az olyan összetett hangkörnyezetekben is, mint osztályterem, játszótér, autó vagy akár a TV előtt.

A Widex kiemelkedően fejlett funkciói a beszédmegértésre fókuszálnak lehetővé téve a legrugalmasabb finomhangolási lehetőségeket, hogy bármilyen korosztály megtalálja a számára megfelelő megoldást.

A Widex készülékek kis méretűek, mégis kivételes hangzást biztosítanak – arról nem is beszélve, milyen esztétikusak.
Babáknak kifejlesztve
A Widex kifejlesztett egy hallókészüléket kimondottan kisbabák számára. A WIDEX BABY™ hallókészülékek a lehető legtöbb hang meghallásához segítik hozzá a babákat, segítve ezzel a nyelv- és beszédfejlődésüket. A WIDEX BABY lehetőséget ad arra, hogy gyermeke érzékelhesse a körülötte lévő világot, akár otthon, akár társai vagy családja körében van.

Apró méretének köszönhetően a WIDEX BABY tökéletesen illeszkedik a kicsi fülekre. Ezen kívül olyan könnyű, mégis strapabíró anyagból tervezték, mely biztosítja, hogy egész nap biztonságosan a helyén maradjon.
 
Arra is odafigyeltünk, hogy a WIDEX BABY készülékek illesztése minél gyorsabb és egyszerűbb legyen.

Többet szeretne tudni hallókészülékeinkről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu