KAPCSOLÓDÁS A HALLÓKÉSZÜLÉKHEZ

Hogyan csatlakoztathatja Widex hallókészülékét okostelefonjához?
A kapcsolódás elsődleges
A hallókészülék technológia hosszú utat tett meg az utóbbi pár éveben. Mostanra léteznek hallókészülék viselőknek szánt, a készülékekhez közvetlenül csatlakoztatható telefonok. A mobiltelefonok is intelligensebbekké váltak, lehetővé téve, hogy úgy beszélgessen vagy hallgasson zenét, hogy az eszközt ki se kelljen venni a zsebéből.

A Widexnél hiszünk abban, hogy a hallókészülékeknek együtt kell működniük minden olyan technológiával, amire Önnek szüksége van. Ezért olyan lényeges számunkra az összekapcsolhatóság. Mi mindig azon dolgozunk, hogy új hallókészülékeket és kiegészítő eszközöket tervezzünk, ami megfelel a holnap technológiai igényeinek.

Itt találja válaszokat azokra a kérdésekre, amik felmerülhetnek a kompatibilitással és Widex hallókészülékekkel kapcsolatban.

Kompatibilisek a Widex hallókészülékek olyan mobil eszközökkel, mint a tekefonok vagy tabletek?
Igen. A Widex készülékek összekapcsolhatók a legtöbb telefonnal, tablettel és mobil eszközzel hallást segítő eszközökön keresztül. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy készüléke kommunikálhasson olyan készülékekkel, mint a mobil- vagy vezetékes telefonja, televíziója vagy rádiója.

A Widex készülékek kompatibilisek a legtöbbmobiltelefonnal?

Igen. A Widex hallókészülékek jelenlegi modelljei UNI-DEX-en keresztül kompatibilisek a legtöbb mobiltelefonnal. Az UNI-DEX beépített mikrofonja segítségével kéz nélkül beszélhet, de hallgat zenénét is a telefonján vagy tabletjén. Az UNI-DEX majdnem minden telefonnal működik.

A Widex hallókészülékek kompatibilisak iPhone-nal?
Igen. A Widex hallókészülékeket összekapcsolhatja iPhone-jával UNI-DEX-en keresztül, vagy a kivételesen diszkrét CALL-DEX-szel, ami szinte minden mobiltelefonhoz csatlakoztatható mini-jack dugóval. Az UNI-DEX lehetővé teszi, hogy kéz nélkül tlefonáljon iPhone-ján és a legtöbb más telefonon. A Widex hallókészülékek azonban nem kifejezetten iPhone-hoz lettek kifejlesztve.

Vannak Bluetooth-szal működő Widex hallókészülékek?
Sok gyártó használ Bluetooth-t hallókészülékben. Mi valami jobbat ajánlunk. A Widex hallókészülékek Widexlinket használnak, egy olyan technológiát, aminél jobb az átvitel, mint Bluetooth esetében. A Bluetooth-tól eltérően, ami a legelterjedtebb vezeték nélküli technológia, a WidexLinket kifejezetten a hallókészülékek igényeihez feljesztették. Kevesebb energiát használ, rendkívül gyors, és biztosítja, hogy ne legyen sem késés, sem szakadozás a hangban.


Online hallásteszt

Online hallástesztünk elvégzése nagyon könnyű. Mindössze annyit kell tennie, hogy válaszol 5 egyszerű kérdésre és meghallgat pár teszthangot. Eredményét azonnal megtudhatja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu