A TONELINK APP

A TONELINK HALLÓKÉSZÜLÉKES APPLIKÁCIÓ BIZTOSÍTJA A KONTROLLT
Nincs szükség külön kiegészítő eszközre, vagy arra, hogy megérintse hallókészülékét. A TONELINK applikációval egyszerűen és diszkréten tudja módosítani az alapvető funkciókat.

IRÁNYÍTSA EGYSZERŰEN
A FŐ FUNKCIÓKAT

A TONELINK applikációból diszkréten tud:
  • Programot váltani
  • Hangerőt módosítani
  • Némítani
  • Irányfókuszt változtatni
Hallókészüléke beállításának módosítása hamar a mindennapi élet alapvető részévé válik, talán még el is felejti, hogy éppen viseli EVOKE™ hallókészülékét.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Használja okostelefonját a programváltáshoz, és más alapvető funkciók irányításához.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A TONELINK applikáció okostelefonja hangszóróját használva küld egyirányú akusztikus jeleket, melyek segítségével módosítani tudja készüléke alapvető beállításait, mint a hangerő módosítása, vagy a programváltás.

Mivel ezek a jelek kódolt hang formájában jutnak el az okostelefonból a hallókészülékbe, nincs szükség Bluetooth kapcsolatra, vagy kiegészítő eszközökre.

Az EVOKE APP

Az EVOKE app csak az EVOKE F2 modell számára elérhető. A TONELINK applikáció az EVOKE CIC-M kivételével minden EVOKE modellhez használható.

Az EVOKE applikáció alap funkciókat is ellát, mint pl. a programváltás, és tartalmazza a SoundSense Learn funkciót is, amely elvezeti Önt a személyre szabott halláshoz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu