VÉGRE A SAJÁT HALLÁSOM URA LEHETEK


Carl 48 év alatt sok tapasztalatot gyűjtött különösen a fine dininggal, a zenével... és a hallókészülékekkel kapcsolatban. 

Ő olyasvalaki, aki nem éri be kevesebbel, mint a legjobb. Így szeretnénk azt hinni, hogy ezért választotta a Widex EVOKE™ hallókészüléket.

Ő így gondolkodik a hallásról:
Két nagy szerelmem van az életemben - természetesen a feleségemen kívül. Az étel és a zene. Nos, talán három, ha beleszámolom a bort is, de azt az étkezési élmény részének tartom.

Mindenki tudja, hogy minden zenedarab másképp hangzik. De minden étteremnek is megvan a saját melódiája.

Mindegy, hol étkezem vagy mit hallok, magam szeretnék a hallásélményem karmestere lenni. "

A legutóbbi hallókészülékemnél rendkívül bosszantó volt, hogy folyamatosan vissza kellett mennem a szaküzletbe, és valahogyan el kellett mondanom a problémámat, hogy ez alapján tudják módosítani a beállítást.

Tudja, milyen nehéz körülírni néhány dolgot? Mindig újabb és újabb problémák bukkannak fel.

A feleségemmel hetente többször eszünk étteremben, és sok koncertre járunk. Leginkább jazz. Olykor klasszikus. Szóval ha figyelembe vesszük az irodát, és a barátokat is, rengeteg különböző hangkörnyezetnek vagyok kitéve.

Az EVOKE-kal végre a saját hallásom ura lehetek. Én lehetek a rendező. Úgy gondolom, hogy az audiológusom majdnem annyira értékeli ezt, mint én!

Most már csak előveszem az iPhone-omat, és elvégzek néhány módosítást, ha nem vagyok elégedett a hangzással. Rendkívül intuitív. Már azt is felfedeztem, hogy nagyon gyorsan adaptálódik, akkor is, ha nem adok utasítást erre.
NÉV: Carl J.

ÉLETKOR: 48

FOGLALKOZÁS: Pénzügyi elemző

HALLÓKÉSZÜLÉKET HASZNÁL: 3 éve

HOGYAN FEDEZTE FEL, HOGY HALLÓKÉSZÜLÉKRE VAN SZÜKSÉGE:
A feleségemmel folyton harcoltunk a TV távirányítójáért - ő állandóan le akarta halkítani, én pedig mindig hangosítani akartam.

WIDEX EVOKE SZÍNE: fekete

KEDVENC BELTÉRI HANGJA: “Mit szeretne rendelni?”

KEDVENC KÜLTÉRI HANGJA: Utcai zene – kifejezetten az élő jazz zene

CARL TANÁCSA

Válassza ki azt a programot, amely leginkább illik az Ön által hallgatott zenéhez.
Lássa el sok információval EVOKE hallókészülékét, főleg a kezdeti időkben. Nem csak az Ön hallását teszi jobbá, hanem más EVOKE felhasználók hallási élményét is!
Hozza létre saját személyes programjait azokon a helyeken, ahol a legtöbb időt tölti.

5 JEL, HOGY HALLÓKÉSZÜLÉKRE VAN SZÜKSÉGE

  • TV fokozott hangereje
  • Félreértések
  • Furcsa válaszok a feltett kérdésre

  • Hallja, de nem érti az elhangzottakat
  • Nehézséget okoz a magas frekvenciás hangok meghallása, mint pl. a mikrohullámú sütő csengése, vagy a madarak csiripelése
Úgy gondolja, halláscsökkenése van?

Rendkívül
intuitív

Ed szeret kiszakadni a civilizációból. De függetlenül attól, hogy hol van éppen, szeretné intuitív módon irányítani hallását - és szeretné, ha automatikusan működne. Lássuk, miért.
Anna unokája egyetlen szaváról sem szeretne lemaradni. Sem bármilyen, számára fontos dologról. Ezért visel EVOKE hallókészüléket.
Egy igazán okos hallókészülékes applikáció biztosítja az irányítást
A történetben szereplő személyek pusztán kitalált alakok, a fenti történetek mindegyike kizárólag a WIDEX EVOKE marketing céljára szolgál, és semmilyen körülmények között nem tekinthető beszámolónak.
 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu