DEX hallást segítő eszközök

A DEX™ hallást segítő eszközök segítségével egyszerűvé válik a kommunikáció, legyen szó telefon, TV vagy más készülékről.

A HANGOK VILÁGA

A DEX™ hallást segítő eszközök segítenek, hogy a hangok világából a legtöbbet hozza ki. Segít Önnek mint hallókészülék viselőnek, hogy audio eszközei, távirányítói, televíziója, mobil vagy vezetékes telefonja segítségével kommunikálhasson.
Az UNI-DEX használata végtelenül egyszerű. Csupán csatlakoztassa a mini-jack kábelt a mobiltelefonjához vagy audio készülékéhez, akassza az UNI-DEX-et a nyakába és használja.
Az M-DEX vezeték nélküli kapcsolódást biztosít a hallókészülék és a mobiltelefon között, egy vezeték nélküli headsetté alakítva azt.
A CALL-DEX egy ultra-kompakt eszköz, mely a telefonbeszélgetés során a hangot a mobiltelefonból közvetlenül képes a hallókészülékbe közvetíteni.
A TV-DEX segítségével torzításmentesen élvezheti a tévé hangjait, közvetlenül a hallókészülékében.
Az RC-DEX egy egyszerű hallókészülék távirányítási lehetőség.
A T-DEX egy egyszerű mobiltelefonos kapcsolatot biztosít. Minden telefontekerccsel ellátott Widex hallókészülékkel használható.
A PHONE-DEX egy vezeték nélküli telefon, mely a hangokat közvetlenül a hallókészülékbe közvetíti. A PHONE-DEX kezelése egyszerű, és akár hagyományos telefonként is használható.
Az FM+DEX átalakítja az FM vevő vagy telefontekercs felől érkező hangokat, és továbbítja a Widex vezeték nélküli hallókészülékbe.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WIDEX-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu