Az EVOKE APP

EGY IGAZÁN OKOS HALLÓKÉSZÜLÉKES APPLIKÁCIÓ BIZTOSÍTJA AZ IRÁNYÍTÁST
A WIDEX EVOKE™ használata során lehetősége van egy olyan applikáció használatára, amellyel könnyedén az Ön kezébe kerül az irányítás - a környezettől függetlenül. Sosem volt ennél egyszerűbb hallókészülékének finomhangolása.

A HALLÁS
ÚJ MEGKÖZELÍTÉSE

A SoundSense Learn funkció használatával egyszerűen létrehozhatja saját kedvenc programját a specifikus hangkörnyezetekben.

Csak hallgassa meg a két hangprofilt az EVOKE applikációban, és válassza ki, melyik hangzik jobban: A vagy B. Minél többször végzi el az összehasonlítást, annál inkább válik személyre szabottá hallásélménye. 

MEGTANULJA,
HOGYAN SZERETNE HALLANI

Hallási preferenciáinak anonim adatait összevetjük a világ összes EVOKE felhasználójának a preferenciáival.

A Widex egyedi SoundSense technológiájának felhő alapú, kulcsfontosságú adatai teszik lehetővé számunkra, hogy folyamatosan fejlesszük hallásélményét. Tehát nem csak saját adati segítenek a pontosabb beállítás elérésében, hanem mindenki másé is.

SZABJA SZEMÉLYRE
SAJÁT HALLÁSÁT

Tanítsa meg EVOKE hallókészülékét arra, hogyan szeretne hallani, és a gépi tanulást alkalmazó intuitív hallókészülékes applikáció egy jobb, személyre szabottabb hallási élményhez fogja elvezetni.

A SoundSense Learn funkcióban néhány mozdulattal könnyedén módosíthatja a hangok paramétereit. Lehet a technika ördöge, vagy akár technofób, mindenképpen eléri a megfeleő hangzást.

HOZZA LÉTRE
SAJÁT HALLÁSPROGRAMJAIT

Szeretne saját ízlése szerint hallani? Az elérhető sztenderd hallásporogramok mellett létrehozhatja saját személyes programjait is - és mindegyikhez hozzáadhat egy saját fotót is.

Lehet, hogy szüksége van egy, a munkahelyre, vagy a kedvenc éttermére beállított programra. Vagy van valaki, akit szeretne jobban (esetleg kevésbé) hallani. Ön dönt!

MÉG AZ ALAPOK
IS OKOSABBAK

Ne aggódjon, nem feledkeztünk meg a kisebb, de kulcsfontosságú részletekről sem:
  • Használja applikációját a két hallókészülék hangerejének külön beállításához
  • Válassza ki, milyen irányból szeretne hallani
  • Állítsa be automatikus indításra a helyhez kötött programokat
Audiológusa segít kiválasztani a szükséges programokat, amelyeket a saját igényei szerint módosíthat

A TONELINK APP

A TONELINK applikáció az EVOKE CIC-M kivételével minden EVOKE modellhez használható.

A TONELINK applikáció alap funkciókat lát el, mint a programváltás, míg az EVOKE applikáció tartalmazza a SoundSense Learn funkciót is, ami elvezeti Önt a személyre szabott halláshoz. Az EVOKE applikáció csak az EVOKE F2 modellhez használható. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu