HALLÓJÁRATI KÉSZÜLÉKEK

A hallókészülékek legtökéletesebb illeszkedését a CAMISHA biztosítja - a Widex fejlett lézer technológiája.

Ezek a készülékek közvetlenül a fülébe illeszkednek, így az otimális hangminőség és a teljes kényelem érdekében fontos, hogy megfelelő alakjuk legyen. Fedezze fel hallójárati készülékeinket!

HALLÓJÁRATI HALLÓKÉSZÜLÉKEK (ITE)

Az ITE hallókészülékek a legtöbb halláscsökkenésre használhatók. Általában olyan kis méretűek, mint egy fülilleszték, és a fülkagyló külső részében helyezkednek el. A hallójárat méretétől függően a hallójárati készülékek akár viszonylag diszkrétek is lehetnek.

Ha Önt ITE hallókészülékkel látják el, a készülék háza pontosan a fül formájához illeszkedik. Ez a ház minden szükséges elektronikát tartalmaz, és tökéletes azoknak, akik mozgalmas életet élnek, így fontos, hogy készülékük a helyén maradjon. Az elemeket készülékházon lévő elemtartóba lehet behelyezni. Az elemek egy apró mágneses pálcával könnyedén eltávolíthatók.

MÉLYHALLÓJÁRATI HALLÓKÉSZÜLÉKEK (CIC)

A mélyhallójárati hallókészülékek nagyszerű választást jelentenek azok számára, akiknek kis-közepes ill. nagyfokú halláscsökkenésük van, és diszkrét megoldásra vágynak.  

A hallójárat formájától és méretétől függően a CIC készülékek mélyen a hallójáratban helyezkednek el, így szinte láthatatlanok. Minden Widex CIC készülék teljesen automatikus - így tiszta és természetes hangzást nyújt minimális beavatkozás mellett, vagy anélkül. A CIC hallókészülékek egy kis kihúzószál segítségével távolíthatók el.

LÁTHATATLAN MÉLYHALLÓJÁRATI HALLÓKÉSZÜLÉKEK (IIC)

Az IIC hallókészülékek a piacon elérhető legkisebb készülékek. A láthatatlan mélyhallójárati (IIC) készülékek a fül természetes formáját veszik alapul a hang lokalizációja során. Az egyéni ház mélyen a hallójáratban helyezkedik el, szinte teljesen láthatatlanul.

Az IIC hallókészülékek annyira kényelmesen illeszkednek a hallójáratba, hogy észre sem fogja venni, hogy hallókészüléket visel. Teljesen automatikusak, még természetesebbé téve a hangélményt.

Online hallásteszt

Online hallástesztünk elvégzése nagyon könnyű. Mindössze annyit kell tennie, hogy válaszol 5 egyszerű kérdésre és meghallgat pár teszthangot. Eredményét azonnal megtudhatja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu