WIDEX HALLÓKÉSZÜLÉK ELEMEK

Egy friss elem lehetővé teszi, hogy hallókészüléke maximális teljesítményen működjön. Mindig érdemes néhány tartalék elemmel felszerelkezni, hogy ha szükséges, azonnal cserélhessen.

Hallókészülék elem rendelés

Szeretnénk, hogy zavartalanul használhassa a hallókészülékét, ezért lehetőséget biztosítunk az online elemrendelésre utánvétes fizetéssel.
Elem típusok
Minden Widex készülék cink-levegő elemmel működik.  Elemeink számkóddal és színnel vannak ellátva. Ellenőrizze készüléke útmutatóját, hogy megtudja, melyik színre van Önnek szüksége.

  • 10-es méret: sárga

  • 13-as méret: narancssárga

  • 312-es méret: barna

  • 675-ös méret: kék
Mit érdemes tudni a hallókészülék elemekről?
Az elemeket mindig tartsa a csomagolásban, míg fel nem használja azokat. Amint leveszi a matricát, az elem elkezd elhasználódni és 4 hét alatt lemerül, még akkor is, ha nem használja hallókészülékét az egész idő alatt.

Tárolja elemeit száraz, hűvös helyen, gyermekektől és háziállatoktól elzárva; az elemek lenyelése veszélyes. Ha nem használja, tartsa hallókészüléke elemajtaját nyitva, hogy készüléke ne fogyassza fölöslegesen az elemet.

Amikor elemet cserél, vegye le a matricát, hagyja az elemet 'lélegezni' 60 mp-ig mielőtt beleteszi a hallókészülékbe. Az elemcserét egy egyenes, üres és puha felületen végezze; egy leterített konyhaasztal megfelel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu