WIDEX HALLÓKÉSZÜLÉK ELEMEK

Egy friss elem lehetővé teszi, hogy hallókészüléke maximális teljesítményen működjön. Mindig érdemes néhány tartalék elemmel felszerelkezni, hogy ha szükséges, azonnal cserélhessen.

Elem típusok
Minden Widex készülék cink-levegő elemmel működik.  Elemeink számkóddal és színnel vannak ellátva. Ellenőrizze készüléke útmutatóját, hogy megtudja, melyik színre van Önnek szüksége.

  • 10-es méret: sárga

  • 13-as méret: narancssárga

  • 312-es méret: barna

  • 675-ös méret: kék
Mit érdemes tudni a hallókészülék elemekről?
Az elemeket mindig tartsa a csomagolásban, míg fel nem használja azokat. Amint leveszi a matricát, az elem elkezd elhasználódni és 4 hét alatt lemerül, még akkor is, ha nem használja hallókészülékét az egész idő alatt.

Tárolja elemeit száraz, hűvös helyen, gyermekektől és háziállatoktól elzárva; az elemek lenyelése veszélyes. Ha nem használja, tartsa hallókészüléke elemajtaját nyitva, hogy készüléke ne fogyassza fölöslegesen az elemet.

Amikor elemet cserél, vegye le a matricát, hagyja az elemet 'lélegezni' 60 mp-ig mielőtt beleteszi a hallókészülékbe. Az elemcserét egy egyenes, üres és puha felületen végezze; egy leterített konyhaasztal megfelel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WIDEX-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu