HALLJA MEGMINDKÉT OLDALT

A WIDEX CROS segít az egyoldali halláscsökkenés vagy egyoldali siketség (SSD) esetén.

KINEK HASZNOS A WIDEX CROS?

Ha Önnek egyoldali halláscsökkenése van, a másik fülön pedig ép hallása, a WIDEX CROS-t Önnek találták ki. Ez a megoldás akkor is alkalmazható, ha Ön egyik fülére nem hall, másik fülén pedig haláscsökkenése van. Ezt BiCROS megoldásként ismerjük.
Ha egyoldali siketsége van másik oldalon ép hallással.
Ha egyoldali siketsége van a másik oldalon halláscsökkenéssel.

KIVÉTELES HANGZÁS VISSZHANG NÉLKÜL

Kivételes hangminőség visszhang- és torzításmentesen -, ez a beszéd hallására különösen alkalmassá teszi a WIDEX CROS-t. A siket fül felőli vezeték nélküli hangátvitellel a CROS csökkenti a fej árnyékoló hatását. Mindemellett még jól is néz ki.

JAVULÓ HALLÁS

Egy beszélgetést hallgatni, és részt venni benne sokkal egyszerűbbé válik a WIDEX CROS használatával. Élvezze, kövesse és vegyen részt a beszélgetésekben ismét - attól függetlenül, hogy Ön a beszélő melyik oldalán helyezkedik el. 
Könnyedén használható megoldás
A WIDEX CROS-t a siket fülén viseli, mint egy hagyományos fül mögötti hallókészüléket. Ez összegyűjti a környezetében levő hangokat, és a másik fülön lévő készülékbe közvetíti. A DREAM hallókészülék család teljes palettájából választhat.

Halljon meg minden hangot
Ha nincs két jól működő fül, az agynak nehézséget okoz a hangok irányának pontos meghatározása. Ez azt jelenti, hogy nehéz eldönteni, milyen irányból szólnak. Képzelje el, milyen átmenni úgy egy forgalmas úton, hogy nem biztos abban, honnan érkezik a forgalom.

Mivel a siket fül felől érkező hangokat összegyűjti, a WIDEX CROS segít az összes környező hang meghallásában. Ez azt jelenti, hogy ha a siket oldal felől érkező hangot szeretné hallani, nem kell forgatnia a fejét.

Speciális igényekre tervezve
A jobbik fülére a népszerű DREAM család számos tagja közül választhat. Az Ön hallásgondozó szakembere figyelembe fogja venni halláscsökkenésének mértékét, és segít abban, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb modellt. A WIDEX CROS és a legújabb technológiák kombinációja kivételes hangminőséget nyújt. A Widex vezeték nélküli technológiájának köszönhetően nem fog visszhangot vagy torzítást tapasztalni a WIDEX CROS működése közben.
 
Rendkívüli elemélettartam
A fejlett elemkímélő technológiánknak köszönhetően a WIDEX CROS háromszor kisebb energiafelhasználással működik, mint más CROS megoldások.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu