TONELINK™ APP - TÁMOGATÁS

TONELINK HALLÓKÉSZÜLÉK APP KOMPATIBILITÁS 

A TONELINK hallókészülék app Android és Apple eszközökkel működik. Ellenőrizze a kompatibilitási listát a támogatott modellekkel.

ÚGY TERVEZTÜK MEG, HOGY KÉNYELMES LEGYEN

A TONELINK appot úgy terveztük meg, hogy kényelmesen használhassa hallókészüléke távirányítójaként az Android vagy Apple eszközét, ami mindig kéznél van.

A TONELINK app olyan alapvető funkciókat irányít, mint a programváltás.

TONELINK APP TÁMOGATÁS ÚTMUTATÓK

GYIK TONELINK APP FELHASZNÁLÓKNAK

 • Mi a TONELINK technológia?
   A TONELINK app okostelefonját hallókészülék távirányítóvá alakítja. A telefon hangszóróját használja egyirányú akusztikus utasítás küldésére, mint a hangerőállítás vagy a hallásprogram váltás. Ellenőrizze, hogy nincs külső hangszóró vagy Bluetooth eszköz csatlakoztatva telefonjához, ami miatt a telefon hangszórója nem tudna hangot lejátszani.

 • Miért és hogyan kell párosítanom a hallókészülékemet a TONELINK app-pal?
   Azért kell elvégezni a párosítást, hogy más okostelefon használók nehogy véletlenül az Ön készülékeinek beállítását módosítsák. Amikor bekapcsolja a hallókészülékeit (a legtöbb készülék esetében az elemajtó kinyitásával és becsukásával), a hallókészülékek az első három percben párosítási módban vannak. Nyomja meg a menü ikont az app kezdőlapján a bal felső sarokban, aztán "Új párosítás", és kövesse a az egyszerű lépéseket. 3 perc bőven elegendő a folyamat befejezéséhez.

 • Miért nem reagálnak a hallókészülékeim a TONELINK-re?
   Ha zajos környezetben van, előfordulhat, hogy kicsit emelnie kell a telefonja hangerején, hogy a környezeti zajok ne nyomják el az akusztikus parancsokat. (FONTOS: Soha ne tegye a telefont a füle közelébe, amikor a TONELINK appot használja!) . Egy másik gyakran felmerülő probléma, hogy a hallókészülékek nincsenek párosítva a TONELINK app-pal. Nyomja meg a menü ikont az app kezdőlapján a bal felső sarokban, aztán válassza ki "Új párosítás"-t, és kövesse a az egyszerű lépéseket.

 • A hallókészülékeimben van Zen+ program. Hogyan férek hozzá?
   Amikor hosszan megnyomja a “Következő program” gombot az appban, a hallókészülék vált az alapprogramok és a Zen+ között. A működése nagyon hasonlít arra, ahogy a hallókészüléken levő gombokkal vált programot.

 • Miért kéri az app, hogy emeljek a telefonom hangerején
   Ahhoz, hogy a hallókészülék biztosan felismerje az akusztikus parancsokat, a telefon hangszóró hangerejének a megfelelő szinten kell állnia, amely telefononként eltérő lehet. Kérjük, módosítsa a hangerőt, hogy megtalálja az ön számára megfelelő beállítást!

 • Miért nem mutatja a TONELINK app a hallókészülék elemek töltöttségét?
   A TONELINK akusztikus parancsokat küld a hallókészüléknek, ami egy egyirányú kommunikáció. A hallókészüléktől nem érkezik vissza információ az apphoz az elem állapotáról.

 • Használhatom együtt a TONELINK appot a COM-DEX-szel?
   Nem. Ha a telefon COM-DEX-szel vagy más Bluetooth eszközzel van párosítva, a TONELINK nem tud akusztikus parancsot küldeni a telefon hangszóróján keresztül. Javasoljuk, használja inkább a COM-DEX appot a TONELINK app helyett, ha szeretné a COM-DEX átviteli funkcióját is használni.

 • Amikor a fókusz módban kiválasztom a "Hátulsó" beállítást, miért ugrik a készülék automatikusan az Általános programra?
   Néhány hallókészülék modellnél, például a CIC nem elérhető a hátulsó fókusz mód. Ezért a automatikusan Általános programra ugrik a készülék.

 • Mi az az irányfókusz?
   Az irányfókusz segítségével kiválaszthatja, hogy melyik irányból érkező hangokra koncentráljon a hallókészülék: Elöl, hátul, jobb vagy bal oldalon.

 • Miért villog pirosan a hangerő ikon?
   A hallókészülék irányítása nem működik, ha a telefon le van némítva. Előfordulhat, hogy akkor sem működik, ha a hangerő túl alacsony vagy túl magas. Ha a hangerő ikon pirosan villog, a telefon hangerejét növelnie vagy csökkentenie kell a megfelelő hangerőszinthez.

  TÖLTSE LE AZ INGYENES TONELINK APPOT

  Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Válasszon országot/régiót

  WSAudiology-H Kft.

  1196 Budapest

  Petőfi utca 75

  Tel: +(36) 1/348 - 0550


  info@widex.hu