Mikor van szükség vényre a javításhoz?

Ennek megállapításához kérem, először ellenőrizze, mikor vásárolta készülékét. A hallókészülék kihordási ideje 6 év, az első két évben, vagy ha a kiskönyvön 3 év garancia szerepel, akkor az első három évben rendeltetésszerű használat esetében a javítás garanciális jogcímen történik, nem szükséges hozzá vény.
A kihordási idő fennmaradó részében viszont a társadalombiztosító támogatja a javítást, így Önnek nem kell kifizetnie a javítás teljes árát. Ehhez arra van szükség, hogy a törvényi előírások alapján fül-orr-gégésze/audiológus szakorvosa vagy a háziorvosa felírja Önnek vényre a készülék javítását.
A háziorvosok munkáját segítendő, összeszedtük, hogy gyógyászati segédeszköz javítása esetén milyen paramétereket kell tartalmaznia a vénynek, melyek a lenti linkre kattintva egy dokumentumban elérhetők, és akár kinyomtatva is el tudja vinni magával háziorvosához.
Fontos, hogy a háziorvos által kiállított vényt személyesen kell átvennie Önnek, vagy egy közeli hozzátartozójának, és ezt a javítási csomaggal együtt el kell küldenie a szervizbe.
Kérdés esetén forduljon audiológusához, vagy írjon nekünk az info@widex.hu e-mail címre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu