Láthatatlan,
hallható

WIDEX UNIQUE CIC-MICRO – az Ön diszkrét hallókészülék megoldása.

WIDEX UNIQUE CIC MICRO

Ha Ön egy olyan diszkrét hallókészüléket keres, mely esztétikus és nagyszerű hangzást biztosít, akkor ne keressen tovább. A Widex új, ultra kicsi UNIQUE CIC MICRO-ja, egy olyan hallókészülék, mely nem köt kompromisszumot.

Ez **az egyik legkisebb készülék a piacon** és akár 30%-kal kisebb, mint az a hagyományos CIC (Completely-in-canal) hallókészülék.

KIS MÉRET, NAGYSZERŰ HANGZÁS

**A kis méret nem jelent kevesebb hangot.** A CIC MICRO olyan technológiát használ, ami egyedülálló hangzást biztosít. A CIC MICRO-val még az olyan zajos környezetben, mint egy sportesemény vagy étterem, a nehéz beszédértés már a múlté.

Használata nagyon egyszerű **használat közben nem igényel állítást**. Illesztés után csupán be kell kapcsolni és elfelejtheti, hogy egyáltalán ott van. Ez ilyen egyszerű.

**Első akalommal visel hallókészüléket?** A CIC MICRO-ban lévő speciális Személyes Akklimatizációfunkció segíti az első használókat az új hangzáshoz való hozzászokásban.

CALL-DEX – A DISZKRÉT HANGÁTVITELÉRT 

A CALL-DEX egy ultra-kompakt eszköz, mely a telefonbeszélgetés során a hangot a mobiltelefonból közvetlenül képes a hallókészülékbe közvetíteni.

4 LÉPÉS A JOBB HALLÁSÉRT

1. Látogasson el az Önhöz legközelebb eső hallásgondozó szakemberhez

2. Mesélje el halláscsökkenésének történetét

3. Vegyen részt egy gyors és fájdalommentes hallásvizsgálaton

4. Válassza ki új hallókészülékét

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu