A WIDEX MOMENT™ APP

AZ APPLIKÁCIÓ SEGÍT, HOGY ÚGY HALLJON, AHOGYAN SZERETNE
A WIDEX MOMENT™ készülékhez tartozó, iPhone és Android okostelefonokra letölthető applikációval teljes mértékben szabályozhatja hallókészülékét. Soha nem volt még ilyen egyszerű személyre szabni, finomhangolni a saját készülékét -pont abban az adott pillanatban, amikor szüksége van rá.

Az intelligens fejlesztés és tesztelés egyszerű, intuitív felhasználói élményt eredményezett. A sötét megjelenés pedig diszkrét felhasználást biztosít.

HALLÓKÉSZÜLÉK KOMPATIBILITÁS

A WIDEX MOMENT™ app a következő WIDEX MOMENT™ készülékekkel kompatibilis:
  • mRIC (MRR2D)
  • RIC 312 (MRB2D)
Minden más modell TONELINK applikációt használ, segítségével egyszerűen és diszkréten tud hangerőt, programot és irányfókuszt módosítani. A TONELINK appban nincs SoundSense Learn ami a személyre szabhatóságot biztosítja.

MEGTANULJA, HOGYAN SZERET HALLANI

Használja a kezdőképernyőn megtalálható, nagyszerű SoundSense Learn funkciót, amely a valós idejű gépi tanulási mechanizmus segítségével elvezeti Önt a jobb, sokkal személyre szabottabb hallásélményhez. Egyszerűen hasonlítsa össze a különböző hangprofilokat, és válassza ki tetszőlegesen az A vagy a B lehetőséget a hangparaméterek intuitív kezeléséhez.

Néhány koppintással meghatározhatja, hogyan halljon az adott pillanatban. 

HOZZA LÉTRE SAJÁT
SZEMÉLYES PROGRAMJAIT

Szereti, ha minden a saját ízlése szerint történik? (Ki nem?) Lehet Ön műszaki zseni, vagy idegenkedhet a kütyüktől, biztos, hogy könnyedén létre tudja hozni személyes programjait. Hozza létre és nevezze el új programjait - sőt, rendeljen hozzá egy saját fotót!

Legyen a SoundSense Learn a túravezetője a hangok világában. Hozzon létre a munkahelyére, a kedvenc kávézójára, gyakran látogatott helyszínekre szabott személyes programokat.

LEGYEN MÉG DISZKRÉTEBB:
SÖTÉT MÓD

Senki sem szereti felhívni a figyelmet arra, hogy éppen a hallókészülékét állítja. Kifejezetten nem sötétebb környezetben, mint pl. egy színházban vagy koncerten, ahol a világos kijelző azonnal magára vonja a figyelmet.

A folyamatos sötétített megjelenésének köszönhetően a WIDEX MOMENT™ app egyaránt látható nappali fényben, és diszkrét a sötétben.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu