A hallókészülékek kezelése nagyon egyszerű

A fül mögötti készülékeink kezelése nagyon egyszerű, az elemek pedig hosszú időn keresztül működnek.

EGYSZERŰ KEZELÉS

A Widex hallókészülékeket arra tervezték, hogy Ön helyett dolgozzanak. Az olyan automatikus funkciók, mint a beszédkiemelés és a visszacsatolás gátlás azért működnek, hogy Ön azokra a hangokra koncentrálhasson, melyekre szüksége van. Így legyen az egy vacsora egy zajos étteremben vagy egy könnyed séta a parkban, az Ön hallókészülékei kitalálják, mi a legjobb Önnek.

PHIL TÖRTÉNETE

Phil halláscsökkenése még egész fiatal korára, a katoni szolgálatának idejére vezethető vissza. Egész életében, míg dolgozott, a témát szőnyeg alá söpörte, a családja azonban tudatában volt annak, hogy hallása egyre csak romlik, ahogy Phil öregszik.

Habár a felesége gyakran biztatta, hogy tegyen valamit a probléma ellen, mégis körülbelül egy évbe telt, hogy Phil megtegye az első lépést és felkeressen egy audiológust.

Az első hallókészülékes tapasztalat nem volt pozitív. Viszont mióta kipróbálta a Widex DREAM hallókészülékeket, ki sem veszi a füléből!

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A hallókészülékek karbantartása naponta csak pár percet vesz igénybe. Ez azért van, mert Widex hallókészülékeket úgy tervezték, hogy könnyen kezelhetőek és karbantarthatóak legyenek. A különleges energiatakarékos funkciók hosszabb elemélettaramot és hosszabb időt biztosítanak az elemcserék között.

UNI-DEX MINDEN TELEFONHOZ

Az UNI-DEX használata végtelenül egyszerű. Csupán csatlakoztassa a mini-jack kábelt a mobiltelefonjához vagy audio készülékéhez, akassza az UNI-DEX-et a nyakába és használja.

Online hallásteszt

Online hallástesztünk elvégzése nagyon könnyű. Mindössze annyit kell tennie, hogy válaszol 5 egyszerű kérdésre és meghallgat pár teszthangot. Eredményét azonnal megtudhatja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu