CSR - Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Cégünk alapvető társadalmi célja, hogy jobbá tegye a halláscsökkenéssel élők életét, és hogy harcoljon a halláscsökkenéssel kapcsolatos stigma ellen. Társadalmi és üzleti céljaink kéz a kézben járnak annak érdekében, hogy értéket közvetítsünk a társadalomnak és a vállalatnak egyaránt.

Widex Vállalati Társadalmi Felelősségvállalási Nyilatkozata
Cégünk alapvető társadalmi célja, hogy jobbá a tegye a halláscsökkenéssel élők életét, és hogy harcoljon a halláscsökkenéssel kapcsolatos stigma ellen. Társadalmi és üzleti céljaink kéz a kézben járnak annak érdekében, hogy értéket közvetítsünk a társadalomnak és a vállalatnak egyaránt.

A Widex vezetősége elkötelezte magát a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) mellett, és azért harcol, hogy integrálja a gazdasági, társadalmi és környezetei kapcsolatokat az üzleti döntéseibe. Ennek érdekében elismerjük, hogy a folyamatos működés úgy érhető el, hogy meghallgatjuk partnereinket, és az ő igényeik és kéréseik alapján dolgozunk.

Vállalatként mindig arra törekszünk, hogy a helyi törvényeket és szabályozásokat betartsuk, mindegy hol dolgozunk,  éppen azért, hogy az olyan nemzetközi üzleti magatartási követelményeknek alapelveinek, mint a ENSZ Global Compact, eleget tegyünk. Öt olyan kulcsterületet jelöltünk ki, melyek a vállalati társadalmi felelősségvállalással való elköteleződésünk alapját jelentik.
ETIKAI SZABÁLYZAT
A viselkedési szabályzat azokat az alapvető a követelményeket tartalmazza, mely a Widexnél dolgozókat érinti a partnerekkel és a környezettel való felelősségvállalással kapcsolatban.
A VÁLLALATI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS FÓKUSZ TERÜLETEI
A Widex egy globális és egy igen versenyképes hallókészülék piac része. A szervezet fokozottan néz szembe a követelményekkel és elvárásokkal, melyet a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) támaszt. Az új piaci követelmények és lehetőségek kiaknázása érdekében a Widex stratégiailag még inkább együttműködik a CSR-el, hogy rendszerezze és struktúrálja a meglévő erőforrásokat, valamint új CSR területek felfedezése érdekében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu