NAGYSZEŰ TV HANGZÁS A HALLÓKÉSZÜLÉKEIHEZ


A WIDEX TV PLAY™ kiemelkedő TV hangzást biztosít a hallókészülékein keresztül. A TV PLAY egyszerűen beállítható, közvetlen sztereó hangot közvetít a fülébe - diszkrét kialakítású, és kiemelkedő hangminőséggel rendelkezik. Csak kapcsolja be, és kapcsolódjon ki!

Találja meg audiológusát

A NAGY TV-S PILLANATOK
A LEGJOBB HANZÁST ÉRDEMLIK

Nem számít, hogy épp a legújabb híreket szeretné követni, vagy csak relaxálna filmnézés közben, a TV PLAY segít, hogy jobban hallja a tévé hangját. 

 

A TV PLAY segítségével teljesen átadhatja magát annak, amit látni és hallani szeretne hallókészülékein keresztül. A szabadalmaztatott kettős antenna technológiájával a TV PLAY™ maximális átviteli stabilitást nyújt, így sosem marad le a fontos TV-s pillanatokról.

 


Találja meg az önhöz legközelebbi audiológiát

HALLJA ÚGY, AHOGY
SZERETNÉ

Szeretné az okostelefonján keresztül irányítani a hangzást? Vagy csak egy távirányítóra van szüksége?

 

A TV PLAY segítségével megváltoztathatja a hallókészülék programját és hangerejét, egy RC-DEX távirányítóval, vagy egy okostelefonon lévő alkalmazással. Az okostelefonos alkalmazással a TV hangerejét a környezeti hangokkal vagy beszélgetésekkel is egyensúlyba hozhatja. Csak önön múlik, mit szeretne hallani.

 

DÍJNYERTES DIZÁJN ÉS KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁS

Elege van a TV előtt sorakozó eszközökből? A TV PLAY díjnyertes dizájnja szemet gyönyörködtető. Minimalista és elegáns kialakításával a TV PLAY természetesen illeszkedik a modern otthonba és életstílusba. 

Közszemlére teheti, vagy elrejtheti diszkréten a TV mögé. A formánál csak az összeállítás módja nagyszerűbb: 1-2-3 – és már kész is!

 

VEGYE KEZÉBE AZ IRÁNYÍTÁST
OKOSTELEFONJÁVAL

Az EVOKE alkalmazással külön szabályozhatja a TV és a hallókészülékek hangerejét.

 

Kiválaszthatja a megfelelő egyensúlyt a TV és a környező hangok és beszélgetések között. Így követheti a társalgást is,  és  soha nem marad le a fontos pillanatokról.Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu