HALLÓKÉSZÜLÉK KONNEKTIVITÁS

A HALLÓKÉSZÜLÉKES KONNEKTIVITÁS PRIORITÁS
A hallókészülék-technológia rengeteget fejlődött az utóbbi időben, a hallókészülékes konnektivitás pedig fontosabb, mint valaha.

Hallókészülékeink számára a konnektivitás rendkívül fontos, hiszen azt szeretné, hogy hallókészülékei könnyedén beépüljenek a minden nap használatos technológiák közé.

Ezért fejlesztünk a hallókészülékeinkhez és kiegészítő eszközöket , amelyek megfelelnek elvárásainak és igényeinek a konnektivitási technológiák erületén.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Íme a válasz néhány kompatibilitással és Widex hallókészülékekkel kapcsolatos kérdésre.

What is meant by hearing aid connectivity?

When we talk about hearing aid connectivity, we’re essentially talking about hearing aids that can connect to other electronic devices. These are devices you use in your daily life, like your smartphone or your TV.

Widex provides a wide range of connectivity solutions.

For example, with 2.4GHz “Made-for-iPhone” hearing aids, you can enjoy direct streaming to your hearing aid. The app will also give you full control via your phone.

And our DEX assistive listening devices allow other technologies to integrate seamlessly with your everyday life.

Például, a COM-DEX egy kezeket szabadon hagyó eszköz, amely bármilyen mobiltelefonról kiváló minőségben közvetíti a hangot hallókészülékeibe. Összekapcsolhatja egy telefonos applikációval, így módosíthatja a hangerőt, az irányfókuszt és programot is válthat.

A CALL-DEX egy rendkívül kompakt eszköz a telefonbeszélgetések hangjának hallókészülékbe történő átvitelére. Mindössze mobiltelefonja aljzatához kell csatlakoztatnia a CALL-DEX-et.

Az UNI-DEX egy plug and play kiegészítő eszköz beépített mikrofonnal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu