Nature

Hallókészülékkel még sosem hallott ilyen jól

WIDEX BEYOND™ - A LEGJOBB TULAJDONSÁGOKKAL FELVÉRTEZVE

A Widex hallókészülékek eddig is a legjobb hangzást biztosították. Mostantól pedig a legjobb megoldást kínálják arra, hogy folyamatosan kapcsolatban maradhasson az Önt körülvevő világgal.

Az új WIDEX BEYOND™ a világ legtisztább hangzású, iPhone-hoz tervezett hallókészüléke. A készülék Bluetooth, DEX kiegészítő eszközök és telefontekercsek segítségével is csatlakoztatható, a világ soha nem hangzott még ilyen jól.

Nem csoda, hogy a hallókészülék használók a BEYOND-ot sokkal jobbnak értékelték, mint a hasonló megoldással működő készülékeket.

LÉPJEN BE TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT

A BEYOND az egyetlen iPhone-hoz készült hallókészülék, amelynek applikációja a megszokott csúsztatós funkciókat használja. Felhasználóbarát kezelőfelület, egyszerű navigációs lépések, intuitív parancsok. A program egyszerűen személyre szabható, és kitűnő hangzást biztosít bármilyen hangkörnyezetben.

HALLJA A TELJES KÉPET

Legyen igazán a sajátja a BEYOND személyre szabható applikációval. Válasszon egyet a fotói közül, hogy tudja, melyik programot használja. Vagy válassza ki a helyszínt, pl. a kedvenc étterme – és a BEYOND megjegyzi a beállításokat a következő alkalomra, a személyes hangzásnak megfelelően.

MARADJON KAPCSOLATBAN

Az új BEYOND hallókészülékének szabályozása hihetetlenül egyszerű – a hangerő beállítása vagy a készülék elnémítása csak egy mozdulat. A BEYOND hallókészülék kevesebb energiát fogyaszt, ezért az elemek élettartama hosszabb. Az elemek állapotát bármikor ellenőrizheti, így sohasem éri kellemetlen meglepetés.

KÜLÖNLEGES MINŐSÉGŰKAPCSOLAT

A BEYOND az egyetlen olyan hallókészülék, amely több módon kapcsolatban tarthatja Önt. A TRI-LINK™ technológiával a lehetőségek határtalanok. A BEYOND nem csak iPhone kapcsolatra képes, hanem a telefontekerccsel, és a DEX kiegészítők széles skálájával telefonhoz, televízióhoz és sok más eszközhöz csatlakoztatható. Így mindig kapcsolatban maradhat, bárhol van, bármit is csinál éppen.

Töltse le a BEYOND app-ot

ÉLET HATÁROK NÉLKÜL A BEYOND™-DAL

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu