"Olyan hangokat hallok amiket 25 éve nem hallottam"

Steve Lukather a híres gitáros, a Toto frontembere beszél arról, hogy a Widex Moment hallókészülék hogyan változtatta meg az életét.

Olvassa el a személyes történetét

"Olyan hangokat hallok amiket 25 éve nem hallottam"

Steve Lukather a híres gitáros, a Toto frontembere beszél arról, hogy a Widex Moment hallókészülék hogyan változtatta meg az életét.

Olvassa el a személyes történetét

"Ideje volt változtatni"

Steve Lukather, gitáros, énekes, dalszerző és lemezproducer kilencéves kora óta játszik rock and rollt. "És amikor fiatal voltam, nagyon hangosan játszottam" - mesélte nemrég. Az évek során, mint sok zenész, Lukather is halláskárosodást szenvedett. - De megtanultam együtt élni vele - mondta. - 20 évig viseltem zajvédőt, de így is egyre rosszabbá vált, és nehéz volt normális életet élnem. Éjjel a tévét teljes hangerővel hallgattam. " Steve 1986 óta küzd a fülzúgással, és régóta nem tapasztalt teljes  csendet. Az életét megváltoztató döntést hozott, amikor WIDEX MOMENT hallókészülékeket választotta. Olvassa el a személyes történetét.

 
Headphones

Ez a hang mindent megváltoztat

Hallgassa meg a különbséget a 2 opció között.

Demo hang indítása
Face with headphones

Please put on your headphones

"A minőség hihetetlen"

Steve felismeri a milyen a jó hangzás, amikor meghallja. A WIDEX MOMENT az egyetlen hallókészülék a piacon, amely tisztább, természetes hangot biztosít. Valószínűleg kíváncsi rá, hogyan. A hallókészülékben feldolgozott hang később jut el a dobhártyához, mint a külvilágból közvetlenül hallott hang. Amikor ez a két aszinkron jel keveredik, egy gépies hangzást hoz létre. De a Widex megváltoztatja a hallókészülékek hangzásának alapjait. Az iparág vezető ZeroDelay ™ technológiájával a forradalmi WIDEX MOMENT ™ hallókészülék a PureSound ™ program révén csökkenti a hallókészülékek tipikus késését - és az általa okozott torzításokat -, ami természetes hangélményt eredményez. Ez az első hallókészülék, amely nem úgy hangzik, mint egy hallókészülék.

 

Szabja személyre, hogyan hallja a pillanatokat

A WIDEX MOMENT alkalmazás lehetővé teszi a hallás finomhangolását, így ön a kívánt hangzást kapja - pontosan akkor, amikor szeretné. A SoundSense Learn a gépi tanulás segítségével lehetőséget ad a felhasználóknak a különböző hangprofilok összehasonlítására, és A vagy B profilt választva beállíthatja hangparamétereket. Manuálisan is módosíthatja a hangfrekvencia beállításait. Hozzon létre személyre szabott programokat minden környezethez!

 
Eltartott egy ideig, amíg megszoktam, mert olyan frekvenciákat hallottam, amilyeneket régóta nem. És tudom, hogy némelyik "műanyag" hangzású lehet, de ezek a Widex hallókészülékek sokkal jobbak. És válthatok a beállítások között attól függően, hogy hol vagyok és mit kell hallanom.
Steve lukather

Lukather reméli, hogy tapasztalata hatással lesz másokra

Zenészekre, a zenét szerető emberekre és bárkire aki hallássérült. Hozza meg az életét megváltoztató döntést, mint Steve Lukather, próbálja ki az új WIDEX MOMENT hallókészülékeket, és élvezze a remek hangminőséget. Az indulás egyszerű. Csak írja be az adatait lentebb, és küldje el a legközelebbi audiológusnak.


Időpont foglalás

.
*
*
*
*
Kérjük, ne osszon meg egészségügyi információkat ebben a mezőben.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu