Mérföldkövek

A Widex technológiaivezető szerepe hosszú tradíciókra nyúlik vissza. Itt van néhény fontos részlet újításaink történelméből: 

CROS FUSION: Egy kisebb és diszkrétebb megoldás a féloldali siketségre. A CROS FUSION harmadannyi energiát használ fel, mint más CROS megoldások.

FASHION POWER:
Egy új nagyteljesítményű fülmögötti (BTE) készülék, mely erőteljes hangzást biztosít zavaró hangok nélkül.


WIDEX EASYWEAR: Egy forradalmian új vezetékkel és hangszóróval ellátott ear-tip megoldás a RIC/RITE hallókészülékekhez.

DREAM CIC MICRO: Egy ultra kicsi mélyhallójárati (CIC) hallókészülék a diszkrécióért.

UNI-DEX:
egy nyakba akasztható, plug&play készülék, mely audio jelet továbbít a mobiltelefonról (vagy bármilyen jack csatlakozású készülékről) a hallókészülékbe.


WIDEX CROS: Féloldali siketségre tervezett megoldás. A WIDEX CROS vezeték nélkül továbbítja a hangokat a siket fül felől a jobban halló fülbe.

WIDEX DREAM: 
Egy új hallókészülék család a legújabb technológiai fejlesztésekkel. A DREAM új színvonalat képvisel a hallókészülékek működésében.


ZEN2GO: Egy fülzúgás kezelésére alkalmas megoldás mindenkinek, aki fülzúgásban szenved; a Widex forradalmian új Zen programját használja

IIC: A láthatatlan hallójárati hallókészülékek, melynek nincsenek apró, éles részei – egy valóban észrevehetetlen megoldás.

MENU


WIDEX SUPER: Egy külső hangszórós (RITE) nagyteljesítményű hallókészülék súlyos fokú halláscsökkenésre vagy hallásmaradványra.
WIDEX BABY440: A világ első, kifejezetten babák számára kifejlesztett hallókészüléke.
CLEAR440: A Widex első teljesen vezeték nélküli hallókészüléke.

WidexLink:
Egy szabadalmaztatott vezeték nélküli technológia kifejezetten hallókészülékekhez tervezve.

DEX hallást segítő eszközök:
Olyan hallókészülék kiegészítők, melyek összekapcsolhatók a mobiltelefonnal, televízióval, audio eszközökkel, távirányítókkal és vezetékes telefonokkal.


Passion: A világ legkisebb külső hangszórós (RIC) hallókészüléke - mindössze 21 mm hosszú.

mind440: Az első ZEN hangokkal ellátott hallókészülék, mely segít a relaxálásban és bizonyítottan csökkenti a fülzúgás okozta panaszokat.

REAL

NanoCare:
Egy egyedülálló, Widex által szabadalmaztatott fülzsírszűrő rendszer, javítja a hallókészülékek teljesítményét, és megnöveli azok élettartamát.   


Inteo: A világ első személyre szabható hangzást biztosító hallókészüléke.
Senso: A világ első teljesen digitális hallójárati (ITE) hallókészüléke – valódi forradalom. 2005-ben, a CNN a modern, digitális hallókészülékeket az útóbbi 25 év 25 legfőbb találmánya közé sorolta. 
CAMISHA (Computer Aided Manufacturing of Individual Shells for hearing Aids - az egyéni hallókészülék házak számítógépes gyártása): Egy Widex által szabadalmaztatott technológia, ami átalakítja a hallókészülék házak, fülillesztékek és kiegészítők gyártását az egész iparágban.   
Quattro Q8: Az első digitálisan programozható hallókészülék távírányítóval
Widex 561: A Widex első hallókészüléke - egy elegáns dobozos modell!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WSAudiology-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu