ÁRAK

Mennyibe kerül a hallókészülék?
Mennyibe kerül a hallókészülék? Ez egy olyan kérdés, mellyel gyakran találkozunk, és a válasz nem túl egyszerű.

A hallókészülékek ára számos tényezőtől függ, mint például: az Ön halláscsökkenésének típusa és mértéke, a hallókészülék modell, technikai tulajdonságok, a TB támogatás mértéke és a választott hallókészülék típusa.  Az egyetlen személy, aki pontos tájékoztatást tud adni a hallókészülék árakról, az az Ön hallásgondozó szakembere.

Viszont a hallókészülékek valós árát tekintve – a készülékek aktuális értéke az, amiről sokat mondhatunk el. Ez azért van, mert az árat rengeteg minden befolyásolja. Mindenek előtt, a hallókészülékek nem csak hallást segítő eszközök. A hallókészülékek hihetetlenül fejlett, csúcstechnológiás számítógépek.

A készülékek ára nem csak a külső borítás alapján van meghatározva. Legbelül a legtöbb hallókészülék öt fő alkatrészt tartalmaz:
  • mikrofon
  • erősítő (vagy jelfeldolgozó processzor)
  • mikrochip
  • hangszóró
  • elem
Ezeket az alkatrészeket összerakva még a hallásmaradvánnyal élő emberek is úgy hallhatják a beszédet, mint ahogy azelőtt soha. Nehéz árcédulát akasztani bármelyikre is.  A hallókészülékek nem csupán egyszerű hangerősítők, így az áruk nem határozható meg csupán a külsejük alapján.

A személyre szabott szolgáltatás értéke

A modern technológiát bele kell venni a hallókészülékek árába, de ez még mindig nem minden, ami meghatározza az árat. A kiváló minőségű, egyénre szabott ellátás szintén meghatározó.

A Widexnél nagy figyelmet fordítunk arra, hogy szakembereink a megfelelő képességekkel és képzésekkel rendelkezzenek a hallókészülékek illesztése terén. A szakember egy speciális eszközt használ a hallásmérés során, hogy meghatározza a halláscsökkenés mértékét, típusát és formáját. Meg tudják vizsgálni a fülét, és visszajelzést tudnak adni orvosának, ha Önnek bármilyen fülészeti problémája van. Az ilyen mértékű személyes gondozás megjelenik a hallókészülék árában, de ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a hallókészülék a legmegfelelőbb legyen az Ön számára.

Ha Önnek halláscsökkenése van, a hallásgondozó szakember el fogja mondani, mely hallókészülékek a legideálisabbak, majd beprogramozza őket az Ön igényeinek megfelelően.  

Hol vásárolhatok

Nehéz meghatározni a jobb hallás értékét, és a hallókészülékek ára is sok tényező függvénye. Nagyon fontos viszont, hogy felkeressen egy hallásgondozó szakembert, hogy meghatározhassa, mely készülékek felelnek meg leginkább Önnek. Látogasson el Szaküzlet keresőnkbe, hogy megtalálja az Önhöz legközelebbi Widex képvisletet.


4 LÉPÉS A JOBB HALLÁSÉRT

1. Látogasson el az Önhöz legközelebb eső hallásgondozó szakemberhez

2. Mesélje el halláscsökkenésének történetét

3. Vegyen részt egy gyors és fájdalommentes hallásvizsgálaton

4. Válassza ki új hallókészülékét

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WIDEX-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu