SCOLA - AZ ÖN FM RENDSZERE

A SCOLA áthidalja a szakadékot Ön és azok között az emberek között, akikkel kommunikálni szeretne. Ideális iskolai használatra.

MI A SCOLA?

A Widex Scola FM rendszere egy elsőrangú hallást segítő eszköz iskolák számára. A Scola FM segítségével a hallókészüléket viselő diákok minden órán teljesértékű hallást kapnak, még szegényes akusztikájú, zajos környezetben is. 
SCOLA termékek
A SCOLA FM egy FM adóból és egy vevőből áll. Az FM vevő, más néven SCOLA FLEX, a tanuló hallókészülékéhez csatlakozik, míg az adó a tanár közelében helyezkedik el.

A Widex számos FM adót kínál az iskolák számára. A SCOLA BUDDY a tanár nyakában horható, míg a SCOLA TEACH az asztalra vagy övre helyezhető.

A SCOLA TEACH elérhető a TeamTeaching funkcióval, és anélkül is. Ez a funkció akkor hasznos, ha több tanár beszél egymás után. A TeamTeachinghez egy extra adó is szükséges, mint például a SCOLA TALK. Ha az Ön intézménye több halláscsökkent diákkal is foglalkozik, akik több osztályterembe is járnak, érdemes a SCOLA CLASSMATE használata, ami a beszélő csatornáját automatikusan hangolja.

SCOLA FM A DIÁKOK SEGÍTSÉGE

A halláscsökkenésnek soha sem szabadna a tanár és diák közé állnia. A SCOLA FM egy vezeték nélküli hallókészülék kiegészítő család, amivel bármilyen korosztály könnyedén követheti az osztályteremben történő beszélgetést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése vagy véleménye van? Kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Vegye fel velünk a kapcsolatot

Válasszon országot/régiót

WIDEX-H Kft.

1196 Budapest

Petőfi utca 75

Tel: +(36) 1/348 - 0550


info@widex.hu